25é aniversari de Festes Alternatives de Korneyà

Fecha: 
15/06/2017 - 04:15 to 17/06/2017 - 04:15
Ciudad: 
Cornellà de Llobregat
Lugar: 
Parquing Remfe

25é aniversari de Festes Alternatives de Korneyà
15, 16 I 17 de Juny

Estimades veïnes i amigues de Korneyà,

Enguany celebrem el 25é aniversari de Festes Alternatives de Korneyà, aquest fet que ens converteix en la “degana” de les festes majors autogestionades originades als moviments socials i transformadors arreu dels Països Catalans. Nascudes l'any 1992 de la ma d'un jove moviment okupa a la nostra ciutat, Festes Alternatives de KNY sempre s'ha alineat i ha obert les seves portes a totes aquelles lluites i col·lectius que han s'han sortit del ramat per caminar per l'antagonisme al sistema establert. L'antifeixisme, el feminisme, la denúncia de les presons, dels abusos de policials i de qualsevol mena de repressió, la solidaritat amb els pobles des de Nicaragua a Palestina passant per Euskal Herria, la defensa de l'autogestió i el suport mutu sempre han trobat un espai dins de les Festes Alternatives. Malgrat alguns anys hem muntat “saraus” espectaculars i massius, darrere d'aquesta oferta d'oci, música i cultura sempre hi ha una motivació per acollir lluites i impulsar la denúncia permanent contra el sistema. Festes Alternatives no ha sigut només un aparador de lluites i denúncies, ha sigut i és també un espai des d'on s'han recollit recursos per a col·lectius i lluites que han trucat a la nostra porta demanant solidaritat. Aquest any tornem a la càrrega, amb dos motivacions extra, per una banda per que celebrem un quart de segle, com us hem dit abans i volem tornar a ser, un any més, l'espai de trobada de veïnes, amigues i lluitadores de la nostra vila i d'arreu, l'altre és que aquest any tots els beneficis que s'obtinguin de la barra i dels àpats que prepararem aniran integrament destinats a projectes que treballen l'acollida a les persones refugiades i batallen contra les fronteres terrestres, aèries i marines de l'Europa del capital. Per que no només volem acollir, volem acabar amb l'Europa fortalessa i cridar ben alt el nostre rebuig a tots els murs que hi ha des de Mèxic a Grècia, passant per Melilla.

És per tot això i per totes aquelles que encara feu vostre aquest espai i per aquelles que ja no hi son entre nosaltres que us esperem el 15, 16 i 17 de juny a Festes Alternatives de Korneyà.

Assemblea Festes Alternatives de Korneyà
25 anys alliberant somnis
 

Enlaces relacionados / Fuente: 
http://festeskny2017.weebly.com/
Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org