Per canviar-ho tot, per una independència que mereixi tal nom

Año publicación: 
2014
Autor / es: 
Josep Gardenyes i Consell Editorial Laberints
Editorial: 
laberints

Novetat Editorial, : "Per canviar-ho tot, per una independència que mereixi tal nom". De Josep Gardenyes i Consell Editorial Laberints.

La qestió de l aindependència no desapareixerà en cap futur pròxim.
En general, les llibertàries hem estat molt callades sobre l'assumpte. Tot i el nostre rebuig a participar als processos polítics o fomentar nacionalismes i altres mecanismes per recuperar el conflicte social, veiem necessari parlar sobre els problemes de fons i difondre crítiques realment anticapitalistes i antiestatistes sobre els nacionalismes, de la recuperació democràtica i de la participació de tota mena de partit polític als moviments socials.
Si no tenim cap projectualitat anarquista respecte als problemes econòmics, culturals i d'autodeterminació— problemes pels quals l'independentisme ven solucions fàcils— perdrem la capacitat d'incidir als conflictes actuals i en facilitarem la recuperació.

Per proporcionar una eïna per tal debat, us comuniquem la publicació d'un nou llibre, crític amb l'esquerra independentista i el proces sobiranista: "Per canviar-ho tot: cap a una independència que mereixi tal nom".
Esperem que s'utilitzi el llibre per facilitar l'organització de debats públics als centres socials i a les places, als pobles i barris sobre l'independentisme.
Si voleu exemplars del llibre per distribuir o debatir, poseu-vos en contacte.

Salut,
Josep Gardenyes i consell editorial laberints
chesterfloyd (at) riseup.net

Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org