[Barcelona] Catalunya Caixa contra el Banc Expropiat. Segon assalt!!

Ahir dimarts 17 de desembre ens va arribar una nova citació a judici pel 9 de gener, és a dir, en poc més de 3 setmanes. Igual que a l’anterior vegada ens demanen 4000 € de caució si volem defensar-nos en el judici, i d’igual manera que aquella vegada ens neguem a pagar aquesta quantitat.

Però fem memòria…

Fa quasi 6 mesos, i després de només 1 mes de campanya, vam aconseguir que s’aturés el judici contra l’ocupació del Banc Expropiat: arrel de la pressió rebuda la propietat demanava la paralització temporal del procés legal. Som conscients que si no hagués sigut per la quantitat i per la diversitat de les accions en defensa d’aquest espai aquesta petita victòria mai hauria arribat.

Que Catalunya Caixa torni a l’ofensiva no li hauria d’estranyar a ningú; que es trobarà amb una ferma resistència també ha de ser una evidència.

Continuem pensant, de manera obstinada, que aquesta és una lluita que podem guanyar i és amb aquesta determinació que reprenem la campanya engegada a principis de l’estiu passat. El nostre objectiu continua sent el mateix: que Catalunya Caixa retiri la denúncia.

Com ja vam anunciar fa temps, això només serà possible amb la implicació real de qui utilitzem el Banc i de la solidaritat de qui se’l sent com a propi. Tota iniciativa és benvinguda sempre i quan es respecti els principis bàsics del Banc Expropiat, l’autoorganització i el suport mutu, o més concretament: no volem caure bé al jutge, ni sortir a la tele, ni el suport de cap polític o partit.

Amb aquesta energia que ens mou volem contagiar a totes les persones còmplices amb el Banc Expropiat. Necessitem que la solidaritat torni a desbordar la mentalitat utilitarista de Catalunya Caixa: que vegin que desallotjar aquest espai no és gent rentable.

Torna a sonar la campana, ens criden a pujar al quadrilàter.
Ells són tenen la força de llei, nosaltres la convicció de saber que farem l’impossible.
Ells no volen perdre la seva propietat. Nosaltres volem demostrar que l’autoorganització el suport mutu no són només paraula escrita.

Que continuï el combat!

Enlaces relacionados / Fuente: 
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com/
Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org