[Sants - Barcelona] Crònica de la manifestació antifeixista del 10-10-13

Endavant

Catalan

Aquest dijous 10 d’octubre, unes 500 persones han marxat al barri de Sants per denunciar la manifestació que tindrà lloc el proper 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat, per part de grups neonazis entre la plaça d’Espanya i la plaça de Sant Jordi de Montjuïc.

Abans de les 8 de la tarda, hora del començament de la manifestació, ja eren moltes les persones que s’acostaven a la plaça, començant a omplir-la d’enganxines i pancartes que cridaven a la resistència contra el feixisme.

Passat un quart de les 8, començava la manifestació, que tallava els 4 carrils de la carretera de Sants, encapçalada per dues pancartes amb els lemes “Feixisme ni a Sants ni enlloc” i “Feixistes, no sou benvinguts

Durant tot el recorregut, es van cridar consignes contra el feixisme, per un barri antirracista i contra el govern de la Generalitat i la seva permisivitat amb les bandes neonazis. També es va fer una crida oberta a totes les veïnes a participar de la concentració que tindrà lloc el proper 12 d’octubre a les 8 del matí a la plaça de Sants.

Castellano

Este jueves 10 de octubre, unas 500 personas han marchado al barrio de Sants para denunciar la manifestación que tendrá lugar el cercano 12 de octubre, Día de la Hispanidad, por parte de grupos neonazis entre la plaza de España y la plaza de Sant Jordi de Montjuic.

Antes de las 8 de la tarde, hora del comienzo de la manifestación, ya eran muchas las personas que se acercaban en la plaza, empezando a llenarla de pancartas que llamaban a la resistencia contra el fascismo.

Pasado un cuarto de las 8, empezaba la manifestación, que cortaba los 4 carriles de la carretera de Sants, encabezada por dos pancartas con los lemas “Fascismo ni en Sants ni en ninguna parte” y “Fascistas, no sois bienvenidos"

Durante todo el recorrido, se llamaron consignas contra el fascismo, por un barrio antirracista y contra el gobierno de la Generalitat y su permisividad con las bandas neonazis. También se hizo un llamamiento abierto a todas las vecinas a participar de la concentración que tendrá lugar el cercano 12 de octubre a las 8 de la mañana a la plaza de Sants.

 

Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org