Neix la secció sindical Cultura i Espectacles a CNT Barcelona

Manifest de les treballadores del sector de la cultura i els espectacles.

CNT Barcelona

Som professionals de la música, la dansa, el circ, el teatre i el cinema, les arts plàstiques i escèniques, humoristes, poetes i rapsodes, personal tècnic de so, il·luminació, escenografia, maquinaria i vestuari, personal de sala i administratiu... Infinitat d'oficis i professions, mons i realitats molt diferents entre sí, però al mateix temps amb moltes coses en comú.

Ja sigui com autònomes o assalariades, treballem per les mateixes empreses i institucions, compartim els centres de treball i interactuem constantment entre nosaltres en la nostra activitat quotidiana.

I, sobretot, compartim les mateixes preocupacions, els mateixos problemes... precarietat i inestabilitat laboral, descens dels salaris, falsos autònoms, contractacions irregulars, pagaments en B, falses cooperatives de facturació, jornades extenuants, incompliment de convenis...

Portem massa temps baixant el cap, queixant-nos en privat i callant en públic, assumint la realitat com inevitable, confiant en que les anomenades Indústries Culturals, així com les diverses administracions públiques, actuïn amb la mateixa professionalitat de la que tant presumeixen, però això mai arriba.

Prou d'esperar! Prou lamentacions! I prou confiar en la bona fe d'aquells que ens han portat a la desastrosa situació en la que ens trobem actualment!

Organització horitzontal, solidaritat i consciència de classe, aquestes són les eines en les que realment confiem i que des de la CNT volem compartir amb vosaltres. Per això us convidem a totes a acompanyar-nos en aquest nou camí en la Secció Sindical Cultura i Espectacles de CNT Barcelona, i a apropar-se al Sindicat on trobareu el companyerisme que tanta falta ens fa.

Salut!

Secció Sindical CNT Barcelona Cultura i Espectacles. (Pl. Duc de Medinaceli 6, Ent.1a)

Seccio.espectacles@barcelona.cnt.es

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Manifiesto de las trabajadoras del sector de la cultura y los espectáculos.

CNT Barcelona

Somos las profesionales de la música, la danza, el circo, el teatro y el cine, las artes plásticas y escénicas, humoristas, poetas y rapsodas, personal técnico de sonido, iluminación, escenografía, maquinaria y vestuario, personal de sala y administrativo...

Venimos de infinidad de oficios y profesiones, mundos y realidades muy diferentes entre sí pero al mismo tiempo con muchas cosas en común.

Ya sea como autónomas o asalariadas, trabajamos para las mismas empresas e instituciones, compartimos los centros de trabajo e interactuamos constantemente entre nosotras en nuestra actividad cotidiana.

Y, sobre todo, compartimos las mismas preocupaciones, los mismos problemas... descenso de los salarios, jornadas extenuantes, precariedad e inestabilidad laboral, falsos autónomos, contrataciones irregulares, pagos en B, falsas cooperativas de facturación, incumplimiento de convenios...

Llevamos demasiado tiempo agachando la cabeza, quejándonos en privado y callando en público, asumiendo la realidad como inevitable, confiando en que las llamadas "Industrias Culturales", así como las diversas administraciones públicas, actúen con esa profesionalidad de la que tanto presumen, pero eso nunca llega.

Basta de esperar!! Basta de lamentaciones!! Y basta de confiar en la buena fe de aquellos que nos han llevado a la desastrosa situación en la que nos encontramos actualmente!!!

Organización horizontal, solidaridad y conciencia de clase, estas son las herramientas en las que realmente confiamos y que desde CNT queremos compartir con vosotras. Por ello os invitamos a todas a acompañarnos en esta nueva andadura en la Secció Sindical Cultura i Espectacles de CNT Barcelona, y a acercarse al sindicato donde encontraran el compañerismo que tanta falta nos hace.
 

Salud!
 

Sección Sindical CNT Barcelona Cultura i Espectacles. (Pl. Duc de Medinaceli 6, Ent. 1ª)

Seccio.espectacles@barcelona.cnt.es

http://cntbarcelona.org/

 

 

Enlaces relacionados / Fuente: 
http://cntbarcelona.org/
Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org