Los Mossos detienen a la secretaria de organización de CGT-Barcelona

Información de la CGT de Catalunya:

Laura Gòmez, Secretària d'Organització de la Federació Local de Barcelona de la CGT, es troba detinguda a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts per fets produïts en la jornada de vaga general del 29M a Barcelona.

CONCENTRACIÓ AVUI DIMARTS 17h. a la Comissaria dels Mossos de Travessera de les Corts.

CONCENTRACIÓ DIMECRES 25 D'ABRIL a les 8.30h. a la Ciutat de la Justícia, entrada per Gran Via.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes. Solidaritat.

CAT (naciodigital)

Acusada de participar en una "performance" davant la borsa el dia de la vaga general

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui al matí la secretària d'organització de la federació local de CGT Barcelona, Laura Gómez, i l'han traslladada a la comissaria de les Corts. Segons que ha pogut saber Nació Digital, se l'acusa d'haver participat en unaperformance davant la Borsa de Barcelona el dia de la vaga general, durant la qual es van cremar unes bosses de plàstic per simbolitzar la crema de la institució.

La CGT ja ha organitzat una concentració al davant de la comissaria per donar-li suport, a la 1 del migdia, i la CAJEI ja ha anunciat que s'hi suma.
"Vàndals"

Segons el comunicat oficial dels Mossos, se l'acusa de "presumptament participar en la crema i les destrosses que va patir l’edifici de la Borsa de Barcelona durant la jornada de vaga del 29-M. Les investigacions policials posteriors als altercats que es van produir durant la jornada de vaga han permès la identificació d’aquesta persona que hauria participat, juntament amb d'altres vàndals, en la crema a la Borsa de Barcelona."

Se li imputen els delictes de desordres públics, incendi, coaccions i el delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques. La policia també assegura que Gómez "ha estat denunciada en diverses ocasions per faltes contra les persones, coaccions, danys, contra el patrimoni i ocupació d'immobles".

Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org