Sabotatge a Gràcia

Quanta merda creuen aquests cabrons que tragarem? Per un costa ens volen treure les motlles (pensions, atenció sanitària, rentes antigues, ajudes varies, contractes laborals no precaris) i per l'altre ens obliguen cada cop més a finançar la seva corrupció. Ens estan dessagnant.

Qui pot pagar 2 euros per transport?

I perquè no van retallar els salaris dels alts càrrecs de TMB?

La distància entre les necessitats que ens imposen i la seva avarícia és cada cop més clara. No tragarem més.

Per tot això, el dia 10 de gener, emmarcat dintre de la vaga d'usuàries, vam sabotejar un bus al carrer Gran de Gràcia, bloquejant al mateix, punxant les rodes del bus i realitzant pintades ("TMB ens roba", "TMB no es mereix els teus diners" i "Segurates agressors")

Lluitem per recuperar els transports públics com a servei disponible a tothom, autoorganitzat per les seves treballadores, sense paràsits i esquirols com els piques i directors, i sense xantatges econòmics. Per tant ataquem i seguirem atacant als seus beneficis. I els seus intents d'intensificar la repressió amb segurates i policies als metros, simplement ens obligaran a intensificar la nostra lluita.
Ahir vam posar en evidència la seva vulnerabilitat.
No serà l'última vegada.

-encaputxades

Comentarios

Em semblan molt bè, totas les accións de sabotatge, contra aquets lladras, però, el cert es que la vaga d'usuaris le va reccoltzar poquissima gent.
Es bèn trist aixo...molt queixarse, peró tots agafant el transport, com un ramat de cordès!

Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org