Jornades per la Defensa del Territori de la Safor-Valldigna

p
Mensajes: 601
Registrado: 11 Mar 2006, 14:27

Jornades per la Defensa del Territori de la Safor-Valldigna

Mensaje por p » 09 Ene 2014, 16:29

Imagen

Encetem la lluita amb unes jornades de plantejament del problema amb una perspectiva poc vista a la nostra comarca: la crítica antidesenvolupista, a càrrec de l’escriptor Miquel Amorós. Arran d’aquesta presentació, farem un debat obert on tothom està convidat a participar-hi i dir la seua opinió, on col·laboraran diversos col·lectius que s’han creat per lluitar contra la gran quantitat d’atacs que pateixen els territoris veins: estratègies de lluita des de Sogorb, l’Alta Tensió a Albaida, la destrucció de la Punta i la degradació del barri del Cabanyal; o també a la Safor, els casos d’especulació urbanística a la platja de l’Ahuir i la Marjal o l’Alta Tensió a Tavernes. Tindrem amenització musical abans i després de sopar amb Hakuna i Toni de l’Hostal, i dinarem i soparem allí mateix amb aliments ecològics de quilòmetre 0. Tot, al Cau del Llop de Vilallonga (C/Estació 16) el dissabte 11 de gener.

A l’endemà farem una excursió al cim del Molló de la Creu acompanyats d’un guia herbari (on podeu aportar els vostres coneixements sobre la natura saforenca) i visitarem el Racó de Tomba, Marxuquera, un altre paratge amenaçat de mort per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, on vol edificar-hi un complex hoteler i esportiu amb un clar propòsit especulatiu sense tindre en compte el greu perjudici per al nostre entorn.
Finalment, de vesprada, ens n’anirem a Tavernes de la Valldigna, al nou CSA La Gatera, per escoltar la xarrada de Miquel Amorós sobre la crisi energètica i social.
Esteu tots convidats a assistir-hi i participar-hi!

Assemblea pel Territori – La Safor

PROGRAMACIÓ:

Dissabte 11 de gener (Cau dels Llops, Carrer l'Estació, 16, Villalonga)

-11:30h: Xerrada sobre “Perspectives antidesenvolupistes” a càrrec de Miquel Amorós.
-14:00h: Dinar vegà per 3 euros.
-17:00h: Debat sobre estratègies d’organització i lluita en relació amb els conflictes que afecten a la destrucció del territori.
-20:00h: Concert en acústic del grup saforenc “Hakuna”
-21:30h: Sopar vegà per 3 euros.
-23:00: Actuació del cantautor Toni de l'Hostal

Diumenge 12 de gener (C/Sant Benet 193, Tavernes de la Valldigna)

-10:00h: Pujada al Molló de la Creu (Marxuquera) amb itinerari herbari. Eixirem des de la Plaça de l’Ermita de Marxuquera. Emporta’t l’entrepà i dina amb nosaltres al cim (dificultat baixa, 1 hora aproximadament).
-17.30h: Xerrada “Crisi energètica, crisi social” al CSA La Gatera (Carrer Sant Benet, 193,Tavernes de la Valldigna) a càrrec de Miquel Amorós.

Font: lasafornoestoca.noblogs.org

Responder