[Girona] Xerrada sobre Anarquisme i Alliberament Nacional

Anarquismo e Independentismo vs. Nacionalismo. ¿Cómo afronta el Anarquismo la existencia de "naciones" y "movimientos de liberación nacional"?
ridaura
Mensajes: 461
Registrado: 03 May 2006, 18:32

[Girona] Xerrada sobre Anarquisme i Alliberament Nacional

Mensaje por ridaura » 03 Sep 2012, 21:24

Des de CGT Girona organitzen un debat el proper 10 de setembre que creiem que us pot interessar:

Tindrà lloc a l'Estació Jove de Girona (antiga Estació d'Olot), a les 19:30h del vespre, i comptarà amb la participació de membres del col·lectiu Negres Tempestes.

Imagen"Perquè el futur és dels pobles. Un demà en que les llengües no siguin minoritzades, on les cultures siguin respectades, on les persones facin casa seva en el racó del planeta que vulguin, on la subsistència no passi pel treball en precari, abusiu i estressant en que diferenciar-nos les unes de les altres, un demà sense imperialisme, ni drets de conquesta, un nou món en que ens autoorganitzem lliurement, per pobles, barris i afinitats. L'altre-món-és-possible serà conformat de països com el nostre, o no serà. Perquè no tenim estat ni el volem!"

A partir de l'exposició inicial, la nostra idea és que sorgeixi debat al voltant d'això, perquè pensem que és necessari compartir espais de debat polític a l'entorn de les qüestions que per a nosaltres són importants.

És per això que et convidem a participar-hi i a fer-ho arribar a les persones que pensis que hi puguin estar interessades.

Enllaç notícia original

Responder