[Sabadell] 14N: Jornada de Sobirania Energètica

Conservacionismo, Antidesarrollismo, cuestionamiento de la tecnología, naturismo, alternativas al sistema industrial capitalista, cambio climático...
Avatar de Usuario
Jove Obrer
Mensajes: 3519
Registrado: 10 Nov 2007, 16:47
Ubicación: Área Metropolitana de Barcelona

[Sabadell] 14N: Jornada de Sobirania Energètica

Mensaje por Jove Obrer » 09 Nov 2015, 21:25

http://cridapersabadell.cat/14n-jornada ... nergetica/

Arriba la segona sessió del cicle de Jornades de Sobiranies! El proper dissabte 14 de novembre es realitzarà la Jornada oberta sobre Sobirania Energètica, que pretén generar un debat sobre com plantejar l’aposta per la sobirania energètica a efectes pràctics. Les iniciatives s’estant portant a terme des de diversos moviments socials, cooperatives, col·lectius autoorganitzats, però també des de determinades institucions d’àmbit local s’estan impulsant i prenent mesures que en certa manera trenquen amb la dinàmica de l’oligopoli energètic present actualment.

La jornada comptarà amb la participació de Lourdes Berdié i Mònica Guiteras de la Xarxa per la Sobirania Energètica; representants dels ajuntament de Rubí i Barcelona; Pep Puig, qui presentarà diverses iniciatives col∙lectives en les energies renovables; Pol Massoni de La Borda; i Xavi Pallarés de l’Aliança contra la Pobresa Energètica.

Per tal de treballar els continguts de la Jornada de Sobirania Energètica i ajudar a la reflexió prèvia us presentem un seguit de textos i materials sobre les propostes de la Crida i els projectes en els que participen les ponents de la jornada.

La jornada és oberta a la participació de tots els sabadellencs i sabadellenques!

http://cridapersabadell.cat/14n-jornada ... nergetica/
“Si lo real es móvil, que nuestro pensamiento sea también móvil y que sea el pensamiento de ese movimiento. Si lo real es contradictorio, que nuestro pensamiento sea pensamiento consciente de la contradicción.”

Responder