Coordinadora anticivilización

Conservacionismo, Antidesarrollismo, cuestionamiento de la tecnología, naturismo, alternativas al sistema industrial capitalista, cambio climático...
Responder
Avatar de Usuario
Ànima
Mensajes: 506
Registrado: 09 Mar 2011, 00:40
Ubicación: Fora de p-ll

Coordinadora anticivilización

Mensaje por Ànima » 12 Dic 2011, 23:33

Como consecuencia de algunos debates y conversaciones en este foro, se ha creado una Coordinadora Anticivilización. Esta pretende facilitar la comunicación entre individuos y grupos de la Península Ibérica, así como la cooperación entre los mismos.

La Coordinadora se va formando y consolidando a medida que todas aquellas personas que deseen ayudarse de este medio (por el momento virtual: el blog) hagan uso de ella, con la intención de impulsar cualquier actividad destinada a vivir y defender una vida natural y libre.

También se desea con este proyecto, y para aquellos que lo prefieran, favorecer la adquisición de conocimientos y su posterior puesta en práctica con personas afines.

Si quieres ser parte activa de este proyecto, puedes participar como escritor/colaborador del blog comunicándonoslo por correo electrónico. No existe ningún tipo de obligación, sencillamente serías una personas más de entre las que intentamos enriquecer el blog para que sea una herramienta útil. De esta manera podrías publicar entradas cuando quisieras (siempre -obviamente- con relación a la temática de la Coordinadora). Invitando de este modo a la reflexión sobre distintas cosmovisiones, y a informar sobre actividades realizadas en tu zona.
También puedes enviarnos cualquier artículo, texto, publicación o noticia relacionada.
En cualquier caso solo tienes que enviarnos un correo a: coordinadoraanticivilizacion@gmail.com

Cualquier sugerencia respecto al blog es bien recibida (http://coordinadoraanticivilizacion.blogspot.com).

Imagen Imagen Imagen
Última edición por Ànima el 05 Abr 2012, 13:27, editado 1 vez en total.
TRADUCTOR CATALÀ

Sí, No, Blanc, Negre, Tens raó, T'equivoques... Hahaha! L'eterna comèdia.

sombras
Mensajes: 146
Registrado: 03 Jul 2006, 16:27

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por sombras » 18 Dic 2011, 02:23

q fue de este foro? hace 2 años esto tenia una fuerza increible...donde están los antidesarrollistas y primitivistas??, espero q estén fuera de la megamaquina. jeje
saludos

Avatar de Usuario
anarchy
Mensajes: 408
Registrado: 23 Feb 2009, 23:41
Ubicación: MAD

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por anarchy » 18 Dic 2011, 11:38

Pues toda esa gente fue baneada o abandono el foro por su propio pie..
Regards

Avatar de Usuario
_nobody_
Mensajes: 10502
Registrado: 12 May 2002, 13:28

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por _nobody_ » 18 Dic 2011, 12:39

Preguntas tontas,

A quién coordina la coordinadora?
es de grupos e individualidades?
funciona mediante encuentros estatales?
tiene algún tipo de "programa" (llamémoslo hoja de ruta)?
...vive como piensas o acabarás pensando lo que vives...

Avatar de Usuario
anarchy
Mensajes: 408
Registrado: 23 Feb 2009, 23:41
Ubicación: MAD

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por anarchy » 18 Dic 2011, 15:42

Si,preguntas tontas.
Regards

Avatar de Usuario
Ànima
Mensajes: 506
Registrado: 09 Mar 2011, 00:40
Ubicación: Fora de p-ll

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por Ànima » 19 Dic 2011, 02:57

sombras escribió:q fue de este foro? hace 2 años esto tenia una fuerza increible...donde están los antidesarrollistas y primitivistas??, espero q estén fuera de la megamaquina.
Crec que a allò que tu anomenes "força increïble", és el que jo anomenaria "interès per fer-se entendre". Abans hi havia usuaris anticivilització que invertien molts esforços i temps per explicar-se. La tònica general (i dic general), solia basar-se en obviar els punts crucials dels arguments i exposicions en els debats, de tal manera que acabaren reduint-se a l'absurd. I mira que se m'ocorren vies per a qüestionar plantejaments anticivilització eh, però ja dic, se solien prendre camins plens de fal·làcies. Tothom pot fer un repàs als temes d'aquest fòrum.
És possible que l'errada d'aquests usuaris anticivilització fóra prendre's massa seriosament un fòrum d'Internet (és una simple especulació meua).

Que on estan? No ho sé. Personalment m'agradaria que estigueren on ells volgueren estar.
_nobody_ escribió:A quién coordina la coordinadora?
es de grupos e individualidades?
funciona mediante encuentros estatales?
tiene algún tipo de "programa" (llamémoslo hoja de ruta)?
A qui coordina? La Coordinadora no és una personalitat que actua per compte propi. La Coordinadora la forma tot aquell que vulga fer ús d'ella, tal i com s'explica al bloc o al comentari que enceta aquest fil. La resposta seria que els usuaris de la Coordinadora es coordinen a ells i entre ells mateixos per tal de traure algun benefici (facilitats, interessos, coneixements, etc.)

És de grups i individualitats? Sí. A veure, al dir "grups i individualitats" ens referim a que sabem de sobra que existeixen grups anticivilització ja formats (per pocs que siguen), però també existeixen persones que no coneixen a ningú afí, i que poden trobar tan útil com qualsevol altre grup, la informació que s'ofereix al bloc de la Coordinadora. Almenys eixa és la intenció.

Funciona mitjançant encontres estatals? No és el tronc de funcionament pensat per a la Coordinadora, de fet, la Coordinadora funcionarà com millor creguen que pot funcionar els seus integrants/interessats. Però per descomptat que qualsevol encontre anticivilització seria un factor important per tal d'establir lligams i debatre o reforçar coneixements, pràctiques, mitjos, etc.

Té algun tipus de programa? No. L'únic aspecte, diguem-ne important, és l'afinitat respecte a plantejaments anticivilització (des d'una perspectiva antiautoritària, clarament). I açò inclou qualsevol etiqueta que s'hi senta relacionada, i qualsevol paraula que no estiga encara inventada.
Els "fulls de ruta" (si volem dir-li així) els aniran marcant aquells que vulguen fer ús de la Coordinadora, i seran fulls de ruta per a cada moment i situació, de manera que aquests seran infinits i totalment adaptats als interessos d'aquells que vagen a fer-ne ús. Fins i tot serà perfectament possible la coexistència de multitud de fulls de ruta de manera paral·lela (tants com projectes se'n deriven de la Coordinadora).

Espere haver aclarit els teus dubtes. En cas contrari, ja saps: pregunta.
TRADUCTOR CATALÀ

Sí, No, Blanc, Negre, Tens raó, T'equivoques... Hahaha! L'eterna comèdia.

Avatar de Usuario
_nobody_
Mensajes: 10502
Registrado: 12 May 2002, 13:28

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por _nobody_ » 19 Dic 2011, 10:00

Gràcies.
...vive como piensas o acabarás pensando lo que vives...

arropitalls
Mensajes: 238
Registrado: 22 Jul 2009, 15:54

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por arropitalls » 13 Ene 2012, 22:31

Hola, bones,

un consell:
lleveu-ho tot de Blogspot i passeu-ho a altres servidors més segurs, vegeu si algú de la part del foro de Hacktivisme i tecnologia vos ajuda millor que jo...
Ací s'explica el cas d'uns companys llibertàris francesos que els van pillar massa dades personals per una moguda que van tindre amb uns italians: (està en francés... s'entén de puta mare...)
http://juralibertaire.over-blog.com/art ... 20024.html
Proveu en noblogs en over-blogs o alguna cosa d'estes QUE NO PERTENEIXCA a Google.
No sóc massa fort en açò de internet, però be, per a mails, millor utilitzar MAILOO.ORG, per exemple...

Vos recomane, encara que siga una putada, albergar-ho tot a un altre servidor.

Be, ara altra cosa...
Per què no està també en Galleg, Francés, o Occità ? (supose que cap galleg ni francés ni occità formarà part de la coordinadora...)

En tot cas, bravo per les energies depositades.

Sobretot seria interesant per a tindre coneixença de edicions, escrits o revistes que es publiquen apuntant a eixa direcció anticivilizadora... (si entenem el terme civilització com Felix Rodrigo Mora o com Los Amigos de Ludd el consideren, "civilització" és cap a on deguem anar, perque açò que patim hui no és civilització... sino barbarie...però be, igual té... ens entenem...)

La casa d'Éncyclopédie des Nuissances (Jaime Semprun i companyia...) té facebook... vull dir que si... la penya està fent-se propaganda per la red... en fi...

És una gran paradoxa, però bé... és el que hi ha, estem dins la merda.

Recomane (ja de pas) la lectura dels textos del recopilatori que van editar en Granada La Biblioteca social Los hermanos Quero de "Antologia de textos de Los Amigos de Ludd" titulats:

"La sociedad red y nosotros, sus enemigos"
i
"Carta abierta a los primitivistas"


De Felix Rodrigo Mora també recomane la lectura de:
"Para una consideración descreída de la nueva divinidad, la red de redes, Internet" dins del seu llibre "Seis estudios" (ed. Brulot)

Salut i bona sort.

Avatar de Usuario
Ànima
Mensajes: 506
Registrado: 09 Mar 2011, 00:40
Ubicación: Fora de p-ll

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por Ànima » 14 Ene 2012, 03:48

Hola arropitalls, moltes gràcies per les recomanacions. La veritat és que jo em perd en açò dels servidors i estes coses. He après a utilitzar blogger, i mira, entre Anarchy i jo, anem ficant cosetes.
El bloc servirà simplement com a eina per a contactar o informar de projectes, idees, etc... (com s'explica al bloc mateix). És a dir, no es pretén incloure contingut il·legal ni res fora de "lloc" (o de llei).
En qualsevol cas, ho comentaré amb la resta a veure què opinen.

Una altra cosa: has encertat de ple en la raó per la qual no està el gallec, francès ni occità, com tampoc ho està en asturià, aragonès, etc... Si algun integrant futur parla una llengua distinta, serà un plaer afegir-la.

T'agraisc sincerament l'espenta anímica que ens dones.

I sí, hehehe, moltes vegades he pensat en la diferència de concepcions del terme "civilització", sobretot arran de llibres com els de Fèlix o Los Amigos de Ludd. Però vaja, la direcció crec que queda bastant clara, tot i que existeixen (o poden existir) diferents perspectives anticivilitzadores (antiindustrials, luddites, primitivistes, neorurals, etc...).

I sí, és paradoxal tenir un bloc anticivilització, però si disposem d'aquests mitjans, els utilitzarem per a "profit" propi sempre que tinguem l'ocasió (a no ser que decidim deixar d'utilitzar aquests aparells, cosa que bé mereixeria una celebració).

El llibre "Antología de textos de Los Amigos de Ludd" està inclòs, per tant, tot el seu contingut. Però sempre va bé destacar lectures interessants. El mateix sobre "Seis estudios".

En fi, moltes gràcies de tot cor pels ànims. Esperem poder comptar amb tu també (si vols, clar) de manera directa.

Salut i aire net.
TRADUCTOR CATALÀ

Sí, No, Blanc, Negre, Tens raó, T'equivoques... Hahaha! L'eterna comèdia.

UnSolPost?
Mensajes: 20
Registrado: 20 May 2012, 20:19
Ubicación: Un bosc que respira

Re: COORDINADORA ANTICIVILIZACIÓN

Mensaje por UnSolPost? » 30 May 2012, 20:06

Hola,

Penso que arropitalls us dóna un molt bon consell, internet és panòptic entre els panòptics. Si una iniciativa vehiculada per ell no és arruïnada, és que ella alimenta l'imperant o, com a màxim, és inocua. Algunxs companyxs no admeten contacte mediatitzat per cap tecnologia. Quan hipotequen la nostra privacitat, també ho fem amb la delxs nostres interlocutorxs.

Suposo que no cal que parlem del que és legal i no ho és, oi?

Salut i sort.
softcatala.org/traductor

"S'ha suggerit que l'origen de cilis i flagels va ser simbiogenètic, encara que sense proves". Occident, darwinista abans que Darwin i per a consagració d'ell, sempre ha tingut dificultats per trobar-les. La ciència, summum cognitiu de la nostra cultura, mai les ha buscades amb la vehemència que busca les altres.

LoQueNoCuentan
Mensajes: 145
Registrado: 26 Feb 2013, 22:03

Re: Coordinadora anticivilización

Mensaje por LoQueNoCuentan » 05 May 2014, 09:37

Suena interesante ^^

Aunque caía en que el problema era la civilización... pero si contemplamos civilización también como sociedad simple y no estatista es absurdo, sería cualquier sociedad. Más bien es la cosmovisión surgida de Mesopotamia, Antiguo Egipto, Sumerio... y finalmente potenciada por el Reino Unido liberal industrial, Estados Unidos, Francia masónica, etc.

Avatar de Usuario
Elurne
Mensajes: 10
Registrado: 16 Ene 2017, 23:46

Re: Coordinadora anticivilización

Mensaje por Elurne » 16 Ene 2017, 23:59

Alguien sabe que fue de este blog/grupo? Me interesa bastante.

Avatar de Usuario
p-ll
Mensajes: 1340
Registrado: 07 Ago 2007, 10:06

Re: Coordinadora anticivilización

Mensaje por p-ll » 21 Mar 2017, 11:42

Elurne escribió:Alguien sabe que fue de este blog/grupo? Me interesa bastante.
La actividad del grupo se fué evaporando a medida que cada uno materializaba sus proyectos, así que en cierta manera fué todo un éxito. Me gustaría pensar que pasó lo mismo con la —en términos relativos— orda de verdinegros que andaban por el foro hace unos cuantos años.

Hoy he entrado por nostalgia, porque guardo un buen recuerdo del foro y de muchos usuarios. Aunque he aprovechado para colgar un librito en PDF.

Salutacions!

Responder