Stoppen blowen

De Ateneo Virtual
Saltar a: navegación, buscar

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. Meestal is het gebruik recreatief. Men schat het aantal cannabisverslaafden rond de 80.000. Voor stoppen met blowen meldt men zich steeds vaker aan bij een verslavingskliniek.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. U zult het heerlijk vinden om weer nuchter door het leven te gaan. U gaat beter slapen na het stoppen met blowen. Verder heeft men veel moeite met dromen onthouden wanneer men stoned in slaap valt. Dit moet al een goede reden zijn om te willen stoppen met blowen.

Tijdens de eerste dagen na het stoppen kan het lastig zijn uw energie kwijt te kunnen. Zorg ervoor dat dit geen excuus wordt om weer eens te gaan blowen. De onrust vermindert na een aantal dagen vanzelf.

Na het stoppen met blowen kunnen er momenten zijn met veel trek. Bij lang hebben geblowd kunnen de bijwerkingen ernstig zijn. Voor mensen die veel moeite ermee hebben kan stoppen met blowen een steuntje in de rug zijn. Wanneer u doorzet zal dit een beter zelfvertrouwen tot gevolg hebben.

Herramientas personales
Espacios de nombres
Variantes
Acciones
Navegación
Herramientas