Hulp bij stoppen met blowen

De Ateneo Virtual
Saltar a: navegación, buscar

Soms blowt men om van de realiteit te ontsnappen. Ook vindt men het vaak gezellig om te blowen. Men staat niet echt stil bij de risico's van cannabisgebruik. Veel verschillende dingen die toch belangrijk zijn worden door het blowen beïnvloed.

Ook de hersenen worden door het blowen anders. Na het blowen slapen we anders. Cannabisverslaving kan veroorzaken dat u zonder joint helemaal niet kunt slapen. Vaak is er in deze gevallen sprake van verslaving.

Cannabisverslaving is steeds minder een taboe. Meer mensen hebben problemen met verslaving omdat de wiet sterker is geworden de laatste jaren. In een paar jaar tijd is het aantal aanvragen voor hulp bij stoppen met blowen met de helft gegroeid.

Online kunt u zich goed inlezen over stoppen met blowen. Zo kan afkickverschijnselen blowen u een duw in de juiste richting geven. Enorm belangrijk is het om concrete stappen te nemen.

Is men afhankelijk van de cannabis geraakt dan kunnen er gemakkelijk financiële problemen ontstaan. Want kijk maar naar de wietprijzen, ze blijven maar stijgen. U werkt straks alleen nog maar voor het blowen.

Herramientas personales
Espacios de nombres
Variantes
Acciones
Navegación
Herramientas