Gevolgen stoppen met blowen

De Ateneo Virtual
Saltar a: navegación, buscar

Cannabis wordt regelmatig gebruikt om te vluchten van de werkelijkheid. Bovendien vinden veel mensen het roken van een joint met vrienden gezellig. Bij de risico's van blowen wordt niet echt stil gestaan. Verschillende aspecten van ons leen worden door te veel blowen beïnvloed.

Vaak willen dagelijkse blowers helemaal niet iedere dag blowen, maar zijn ze verslaafd. Blow 2 dagen per week niet om die situatie te voorkomen. Het zorgt ervoor dat u niet in een constante roes zit.

Sta eens stil bij de schadelijke consequenties en denk er niet te lichtzinnig over. Onderschat niet de invloed die blowen op onze levenskwaliteit heeft. In die zin zijn softdrugs best gevaarlijk.

U kunt denken aan stoppen met blowen. In dat geval bevat bijwerkingen stoppen met blowen praktische tips. Cruciaal is het om beslagen ten ijs te komen. Zo leert u die eerste stappen nemen.

Ook financiële problemen door blowen zijn niet uitgesloten. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat wiet steeds duurder wordt. U werkt straks alleen nog maar voor het blowen.

Bent u nog jong, blow dan helemaal niet. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Dus eigenlijk zal iemand nog een paar jaar moeten wachten.

Herramientas personales
Espacios de nombres
Variantes
Acciones
Navegación
Herramientas