Effecten stoppen met blowen

De Ateneo Virtual
Saltar a: navegación, buscar

Wie denkt dat blowen uiteindelijk niet meer bestaat is naïef bezig. Toch wil een groot deel van de cannabisgebruikers ermee stoppen. Uiteindelijk zijn hier zeer goede argumenten voor te bedenken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het blowen niet meer te betalen is. En wiet roken kan tot afhankelijk leiden.

U gaat na het stoppen met blowen beter in uw vel zitten. Het heeft een positief effect op uw zelfvertrouwen. Wie nuchter door het leven gaat zal daarnaast beter slapen. Veel blowers hebben bovendien moeite met het onthouden van dromen. U kunt zich dromen weer herinneren wanneer u stopt met blowen.

Wie weet bent u enorm onrustig in de eerste dagen na het stoppen met blowen. Gebruik dit niet als smoes om weer te blowen. De onrust gaat vanzelf weg na ongeveer 2 dagen.

Voor tips bij het stoppen met blowen kunt u het artikel bijwerkingen stoppen met blowen raadplegen. Houd in het achterhoofd dat lastige momenten zijn veroorzaakt door het blowen. Ga niet op zoek naar een excuus om toch te blowen, bijvoorbeeld dat het allemaal zo heftig is.

Angstklachten kunnen door het blowen ontstaan. Ook jaren later kunnen angstklachten aan het licht komen. Vooral dagelijkse wietrokers lopen een verhoogd risico. Zorg daarom dat u niet dagelijks blowt.

Herramientas personales
Espacios de nombres
Variantes
Acciones
Navegación
Herramientas